Produkter​

Olaplex produkter til hjemmebrug

Olaplex hårpleje serie er udviklet til alle hårtyper, og er alt som behøves for et stærkere og sundere hår. Når du bliver farve eller permanent behandlet i salonen er olaplex inkluderet i behandlingen.

Vedligeholdelse af den smukke farvebehandling eller krøller er med til at forlænge farve holdbarheden. Når du fortsætter den genopbyggende behandling derhjemme – Kan du opnå drømmehåret, som er sundt, stærkt og glansfuldt

63d01f8000fbaa78f337cd05_dangerjones_logo_black

Danger Jones

Indhold på vej.​

Tailor's - serie til rigtige mænd

Udviklet til unikke behov I mandens hår. Skræddersyet hårpleje og styling produkter. Tailor's skræddersyet pleje, fremstillet til rigtige mænd.

Tailor's stylingprodukter med styrkende bambus- ekstrakt er specielt udviklet til styling af kreative frisurer til mænd. Håret bliver mere modstandsdygtigt og levende.

Det bliver mere fyldigt med det samme uden at se eller føles tungt, og et friskt og sundt look, der bliver beskyttet mod hverdagens stress.

Tailor's stylingprodukter indeholder rene, økologiske organiske bambus- ekstrakter, der er udvundet fra den hurtigste fornybar og mest ukuelige vegetabilske ressource på vores planet - fordi vi passer på vores planet.

Baseret på økologisk bambus - ekstrakt parabenefri hårserie.​

Maria Nila​​

Maria nila care & style er en vegansk farvebevarende hårplejeserie I 4 dele. Hver del består af shampoo, conditioner, maske og stylingserie.​

Fordi forskellige hårtyper kræver forskellige former for behandlinger, indeholder hver linje en særlig ingrediens, der tilføjer unikke funktioner, således at produktet passer til lige din hårtype. Samtidig er produktet uden sulfat- og parabenefri. 

Som en yderligere led I maria nila's miljøarbejde er alle emballager I serien 100% klimakompenseret. Det indebærer, at vi for hvert solgte produkt klimakompenserer I form af køb af udslipsretter. På den måde kan vi bidrage til, at vores jord med begrænsede ressourcer får en bæredygtig udvikling.​

Nashi Argan ​

Det bliver produceret af italienske Landoll, som er din garanti for eksklusive og luksuriøse produkter, der forkæler og sætter forbrugeren i centrum.

Nashi Argan er skabt med omtanke for miljøet, og er fremstillet med minimum belastning for miljøet. Selv emballagen på produkterne er skabt af genbrugsmaterialer og genanvendelige materialer.

Indeholder Fairtrade og økologisk Argan Olie, der er 100% Bio-certificeret.

Nashi Argan er kendt for sit enkle design, og effektive resultater, der opfylder alle behov for kvinder rundt omkring i verden.

Nashi Argan kan bruges til alle hårtyper, og er perfekt til at genopbygge et sundt og lækkert hår.​

Urban Alchemy

For forbløffende rent hår derhjemme er der OPUS MAGNUM saltskrubberensning, også en del af URBAN ALCHEMY OPUS MAGNUM renselinjen. Den ugentlige anvendelse af den naturlige saltholdige eksfolierende shampoo fjerner død hud og overskydende talg fra hovedbunden, der ellers kunne føre til underernæring af hårets rødder. 

Den eksfolierende shampoo renser håret hårdt og fjerner effektivt silikone, forurening, okker, klorrester, mineral- og stylingproduktrester.

​I samme serie er en afrensende kur der udføres i salonen og anbefales til især alle farvekunder. Kan bookes i online systemet.

Urban Alchemy serien er vegan.​​

Salon med dejlig atmosfære

Bæredygtigt

Behagelig & afslappende

Witt Hair er en frisørsalon, som tilbyder byens flotteste klip – uanset om du er en dame eller herre.

Åbningstider​

Søndag - mandag

Lukket

Tirsdag

Efter aftale - 10.00 - 16.00

Onsdag - Torsdag

10.00 - 20.00

Fredag

10.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 16.00

Kontaktoplysninger

Witt Hair

Fortvej 11, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Mobil: 28 55 04 86

Telefon: 36 70 12 44

E-mail: info@witthair.com