Balayage farvning til mørkt hår og lyst hår

Hos Witt Hair kan vi blandt andet tilbyde ombre, highlights og balayage hårfarvning. Vores frisørsalon ligger i Rødovre, og vi har derfor mange lokale kunder fra Vanløse, Frederiksberg og omegn, men vi har også en række internationale kunder. I salonen tilbyder vi også inspiration og vejledning, hvis du er i tvivl, hvad du skal have lavet.

Vi benytter altid allergi- og miljøvenlig hårfarve, hvilket gør os til en ”grøn frisør”. Derudover lægger vi vægt på, at der skal være en dejlig og rar atmosfære i salonen.

Hvad er balayage?

Balayage er en særlig teknik til hårfarvning, der er designet til at skabe et naturligt look. Farvningen har til formål at skabe et tilfældigt farvespil i håret, og derfor fremgår udgroninger ikke så tydeligt som ved almindelig hårfarvning.

Teknikken stammer fra Paris, og ordet balayage betyder ”at feje” eller ”at stryge”, fordi hårfarven stryges på håret i en frihåndsteknik. Det tager lidt længere tid end andre farveteknikker, men resultatet er det hele værd.

Bestil din tid til hårfarve allerede i dag

Du er altid velkommen til at kigge forbi, men hvis du vil undgå ventetid, bør du benytte dig af vores online booking.

Du kan ringe på telefon 36 70 12 44, hvis du f.eks. har et spørgsmål til en frisør, eller hvis du ønsker en pris på balayage.

Du kan også stille spørgsmål på e-mail info@witthair.com.

Salon med dejlig atmosfære

Allergi- & miljøvenligt

Behagelig & afslappende

Witt Hair er en frisørsalon, som tilbyder byens flotteste klip – uanset om du er en dame eller herre.

Åbningstider​

Søndag - mandag

Lukket

Tirsdag

Efter aftale

Onsdag - fredag

10.00 - 20.00

Lørdag

08.00 - 16.00

Kontaktoplysninger

Witt Hair

Fortvej 11, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 36 70 12 44

E-mail: info@witthair.com