​Balayage hårfarvning

​Hos Witt Hair kan vi blandt andet tilbyde ombre, highlights og balayage hårfarvning. Vores frisørsalon ligger i Rødovre, og vi har derfor blandt andet mange lokale kunder fra Vanløse, Frederiksberg og omegn, men vi har også en række internationale kunder i salonen.

Vi benytter naturligvis allergi- og miljøvenlig hårfarve, og vi lægger samtidig vægt på, at vi skal have en dejlig atmosfære i salonen. Her giver vi også både inspiration og vejledning.

Hvad er balayage?​

Balayage er en særlig teknik til hårfarvning, der er designet til at skabe et naturligt look. Farvningen har til formål at skabe et tilfældigt farvespil i håret, og derfor fremgår udgroninger ikke så tydeligt som ved almindelig hårfarvning.

Teknikken er fra Paris, og ordet balayage betyder at feje eller at stryge, fordi hårfarven stryges på håret i en frihåndsteknik. Det tager lidt længere tid end andre farveteknikker, men resultatet er det hele værd.

Bestil tid til hårfarvning allerede i dag

​Du er velkommen til at kigge forbi, men du undgår ventetid, hvis du benytter vores online-booking.

Du kan også ringe på telefon 36 70 12 44, hvis du for eksempel har et spørgsmål til en frisør, eller hvis du ønsker en pris på balayage. Du kan også stille spørgsmål på e-mail info@witthair.com.​

Følg Witt Hair på Facebook

Witt Hair

CVR: 28919557

Fortvej 11
​2610 Rødovre

Kontakt os

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Telefon: 36 70 12 44

E-mail: info@witthair.com

Åbningstider

Mandag: Lukket

Tirsdag: efter aftale

Onsdag: 10 -20

​Torsdag: 10 -20

​Fredag: 10 -20

Lørdag: 8 -16​