Balayage farvning til mørkt hår og lyst hår

Hos Witt Hair kan vi blandt andet tilbyde ombre, highlights og balayage hårfarvning. Vores frisørsalon ligger i Rødovre, og vi har derfor mange lokale kunder fra Vanløse, Frederiksberg og omegn, men vi har også en række internationale kunder. I salonen tilbyder vi også inspiration og vejledning, hvis du er i tvivl, hvad du skal have lavet.

Vi benytter altid allergi- og miljøvenlig hårfarve, hvilket gør os til en ”grøn frisør”. Derudover lægger vi vægt på, at der skal være en dejlig og rar atmosfære i salonen.

Hvad er balayage?

Balayage er en særlig teknik til hårfarvning, der er designet til at skabe et naturligt look. Farvningen har til formål at skabe et tilfældigt farvespil i håret, og derfor fremgår udgroninger ikke så tydeligt som ved almindelig hårfarvning.

Teknikken stammer fra Paris, og ordet balayage betyder ”at feje” eller ”at stryge”, fordi hårfarven stryges på håret i en frihåndsteknik. Det tager lidt længere tid end andre farveteknikker, men resultatet er det hele værd.

Bestil din tid til hårfarve allerede i dag

Du er altid velkommen til at kigge forbi, men hvis du vil undgå ventetid, bør du benytte dig af vores online booking.

Du kan ringe på telefon 36 70 12 44, hvis du f.eks. har et spørgsmål til en frisør, eller hvis du ønsker en pris på balayage.

Du kan også stille spørgsmål på e-mail info@witthair.com.

Følg Witt Hair på Facebook

Witt Hair

CVR: 28919557

Fortvej 11
​2610 Rødovre

Kontakt os

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Telefon: 36 70 12 44

E-mail: info@witthair.com

Åbningstider

Mandag: Lukket

Tirsdag: efter aftale

Onsdag: 10 -20

​Torsdag: 10 -20

​Fredag: 10 -20

Lørdag: 8 -16​