​Frisørbehandlinger

I Witt Hair er der en bred vifte af behandlinger, lige fra klipninger til mænd qinder og børn styling af frisure krøller farver og forskellige udvalg af kurbehandlinger.

Herunder vil jeg beskrive nogle af de behandlinger, du vil finde I online bookingen, så det bliver nemmere for dig at vælge, når du skal bestille tid hos din frisør.

Skulle du stadig være I tvivl eller har spørgsmål og, eller ønsker der ikke er beskrevet, er du altid velkommen til at kontakte salonen, og evt. Få en gratis konsultation I salonen varighed 15 min. 

Konsultation kan ikke bestilles online, men på tlf.: 36 70 12 44 eller I salonen.

Permanent.

Her skulle der ikke være den store tvivl, det drejer sig om krøller, lige fra afro til bløde bølger også til mændene. Laves I alle længder og ikke kun for at skabe krøl, men f.Eks I et fint glat hår er det perfekt med blødt krøl til at skabe volume, det behøves ikke at sidde I krøllerne, men føntørres ud og efterlader mere holdbar fylde.

Speciel krøl som spiral kan ikke bestilles I online bookingen, men skal bestilles I salonen..

Holdbarheden er fra 2 og op til 6 mdr. Alt efter permanent, hjemmepleje og forfængelighed..

Kurbehandlinger.

Der er et udvalg af kurer lige fra palett, palett colourrefresh, henna og nashi keratin kur.

Anbefalinger står beskrevet I online bookingen. 

​Indfarvning af hår.

Den farverige verden byder også på rigtig mange muligheder, lige fra henna farver, kur med farver (colourrefresh) Maria Nila farve systemer lysninger og meget mere.

Metoder/teknikker og forskellige kombinationer alt efter kreativitet, kan jeg beskrive lidt om herunder.

Helfarvning.

Bruges ved indfarvning af samme tone/nuance fra bund til spids. Kan laves fra platin til sort og alle regnbuens nuancer.

Holdbarheden er kort da der hurtigt vil komme udgroning, som man ser I skilning og kanter, medmindre det er indfarvet I samme farve som ens naturhår, blot for at give glans eller let nuancering.

Folie striber.

Håret væves I tynde eller tykke totter og indfarves/indpakkes I folie, med ens tykkelse fra bund til spids. Giver et flot spild mixet med ens naturfarve. Meget fint vævet totter der er blonderet I denne teknik kaldes også babylights, bruges til at efterligne den smukke flerdimensionelle hårfarve set I børns hår. 

Hvorimod tykke totter I vævningen er formidable I f.Eks et gråt hår, hvor man I overgangs facen fra farvet til helt gråt eller gråt med nuancer fordelagtigt kan vælge denne teknik. Holdbarhed op til 12 uger alt efter forfængelighed og valg af farver.

Special Haircolour

Special hair colour er sombre ombre og balayage, og I online bookingen vil disse 3 metoder indgå under samme bestilling altså Special farvninger.

Balayage.

Balayage er en hårfarvningteknik, designet til at skabe et naturligt udseende, der vokser ud uden at udvikle en mærkbar og indlysende rod (udgroning)

Metoden opstod I paris tilbage I 70'erne navnet er balayage og betyder ''at feje'' eller 'at stryge' metoden går ud på at stryge farven direkte på håret I frihåndsteknink. 

Processen er tidskrævende, men det endelige resultat er det hele værd. Balayage kan bruges I alle længder og hårtyper, balayage er til dig der kan lide kraftige highlights med mere kontrast. Tekniken kan I øvrigt kombineres med ombre, hvor spidserne bliver meget lyse (eller anden farve) balayage skaber en afslappet beachy finish. I 90'erne kom metoden/tekniken op igen, hvor nu ombre også trended.

Ombre.

Ombre betyder ''skygge'' og er en ganske skarp fade fra mørk til lys. Tekniken er tiltængt brunetter, som får længder og spidser farvet lysere. Ombre startede som en fade fra mørk til lys, hvor der laves en smuk skygge effekt I håret. Men med tiden ændrede trenden sig I takt med piger der fik en meget massiv kontrast fra lys til mørkt eller indfarvning af crazycolour I længder og spidser. Ud af ombre sprang så ny betydning sombre, som hitter hos de kendte som kelly Rowland, Olivia wilde, Jessica alba og mange flere hollywood babes

Sombre.

De kendtes favorit sombre betyder soft-ombre. Her er overgangen fra mørk til lys meget mere gradvis, end ved ombre. De lysere sektioner starter højere oppe og de lavere længder har mørke farver.  Sombre er blødere og mere let.

Holdbarhed for disse teknikker er op til 14-22 uger.

Alt efter længde og forfængelighed har disse metoder en lav vedligeholdelse. Metoderne kan udføres I alle længder og farver alt efter kreativitet.

Er du I tvivl om valg af behandling eller andre ønsker eller spørgsmål, som ikke er beskrevet her er du velkommen til at ringe til salonen og evt. Få en gratis konsultation, den vare 15 min og kan ikke bestilles online men på vores
​tlf. 36 70 12 44 eller direkte i salonen.

Salon med dejlig atmosfære

Bæredygtigt

Behagelig & afslappende

Witt Hair er en frisørsalon, som tilbyder byens flotteste klip – uanset om du er en dame eller herre.

Åbningstider​

Søndag - mandag

Lukket

Tirsdag

10.00 - 16.00

Onsdag - Torsdag

10.00 - 20.00

Fredag

10.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 16.00

Kontaktoplysninger

Witt Hair

Fortvej 11, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 36 70 12 44

E-mail: info@witthair.com