​Kosmetisk ansigtsakupunktur historie

Akupunktur er et ældgammelt behandlingssystem, hvis egentlige oprindelse er ukendt.

Med op til 5000 år gamle, velbevaret optegnelser er kina den nation der er I besiddlese af de fleste, men også rundt om I asien som vietnam, japan, korea har man fundet beviser på at akupunkturen har været anvendt.

Den kosmetiske akupunktur som jeg arbejder med I salonen, er der I danmark begyndt at komme en stigende efterspørgelse på, I kina er metoden blevet brugt I mere end 1000 år, som skønhedsbehandling til at reducere rynker, fjerne stress m.M I asien usa og england vinder kosmetisk ansigtsakupunktur meget frem, som en naturlig skønhedsfremmende behandlingsform.

Pressen roser jævnligt den kosmetiske ansigtakupunktur og den amerikanske presse beretter, at bla mange hollywood stjerner som merryl streep, julia roberts, jodie foster udtaler, at de tager afstand fra hurtige løsninger som botox, restylane og plastikkirurgi, da meget af ansigtsmimikken forsvinder, og efterlader et kunstigt og stift ansigtsudtryk. De mener enstemmigt at sund livsstil, kosmetisk ansigtsakupunktur og lignende behandlingsformer er vejen frem. Dels gavner metoderne deres ydre skønhed, da ansigtet bliver mere naturligt og levende, men samtidig tilfører deres indre velvære. Det kan måske være tvivlsomt for nogen, at man via akupunktur kan få et yngre udseende og bedre fysisk, psykisk og mentalt velbefindende ? Det er der flere grunde til.

Den taoistiske filosofi danner grundlaget for den traditionelle kinesiske medicin. Fundamentet eller grundtanken I taoismen er at mennesket er en integreret del af universet. Taoismen er en holistisk filosofi, hvilket betyder, at alt skal ses som en del af helheden. Dette gælder også for menneskekroppen. Man kan derfor ikke forstå en del af kroppen uden at se den som en del af kroppen. I taoismen indgår teorien om yin og yang. Ifølge denne teori er yin og yang to modsatrettede kræfter, som optræder overalt I universet, de kan ikke eksistere uafhængigt af hinanden, men komplimenterer og afbalancerer hinanden. Der er altid lidt yin I yang og omvendt, yin og yang inddeler hele universet og derved også menneskekroppen I modsætnings par som f.Eks kulde-varme lys-mørke feminint-maskulint osv. Sålænge yin og yang danser I fin balance er mennesket sundt, med ubalance kan det medfører sygdom.

Ifølge kineserne betraktes ansigtet som sjælens spejl, eftersom vores meridianer er konectet med vores organer, afspejler kroppens sundhed sig også I ansigtet. (meridianer kaldes også organbaner eller energibaner) meridianer dækker hele kroppen, hoved og ansigtet. Tanker følelser oplevelser på godt og ondt samt levevis påvirker kroppen og sætter dermed spor I ansigt I form af linjer rynker anspændthed og slaphed. Vi har ca. 100 små muskler I ansigtet, nogle af disse mister elasiteten med tiden ligesom kredsløbet bliver dårligere, affaldsstoffer ophober sig I ansigtet, hvilket skaber blokeringer I meridianerne. Blokeringer kan føles som smerte eller spændinger, hyppigst I kæberne eller panden. Ansigtet er livets landskab, her synes kriser søvnmangel bekymringer. Dette landskab fortæller vores livshistorie.

Efter årtier med kemisk ødelagte ansigter, er der nu heldigvis en stigende efterspørgelse efter naturlig skønhed. Et ønske om skønhed med bevarelsen af det personlige præg. Et ønske om at stråle og samtidig bevare noget af den naturlige patina og visdom livet giver.

Salon med dejlig atmosfære

Bæredygtigt

Behagelig & afslappende

Witt Hair er en frisørsalon, som tilbyder byens flotteste klip – uanset om du er en dame eller herre.

Åbningstider​

Søndag - mandag

Lukket

Tirsdag

Efter aftale - 10.00 - 16.00

Onsdag - Torsdag

10.00 - 20.00

Fredag

10.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 16.00

Kontaktoplysninger

Witt Hair

Fortvej 11, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Mobil: 28 55 04 86

Telefon: 36 70 12 44

E-mail: info@witthair.com